Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt? Első "márkás"...

Milyen cipőt? Első "márkás" cipő vásárlásom!

Figyelt kérdés

SziasztoK!

Raktárban dolgozom, elég sokat szaladgálok ezért fontos mi van a lábaimon!

Jelenleg egy ilyet Vty cipőm van:

[link]

8 hónapot bírt, de szerintem elfáradt már a cipő alja.

Ezért szeretnék kicsit márkásabb cipőt is, adidas-t pl!

Bárki aki segítene, szívesen fogadnám! PÜ-ben küldeném őket, amiket kinéztem!

Köszönöm :)

23/F

#raktár #ciop
2019. szept. 8. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ja, hát a Vty sajna nem márkás és nem is bírja sokáig. Igazából ha az alényeg, hogy nagyon kényelmes legyen, felkéne próbálni. Az adidasokból azt hiszem a cloudfoam-ok belseje elég puha és még mindig nem tapostam le, pedig 3 éve megvan, míg régebben egy deichmann-osat kb 3 hónap alatt sikerült, annyira kamu az egész belseje.
2019. szept. 8. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Esetleg egyel lentebb lévő "árszengmensben" tudsz ajánlani valamit? (25- vagy alatta) (bár e-magon találtam ilyen cipőt, de sose vásároltam még e-magról!)

Run70S/QUESTAR DRIVE-t és a Nike Revolution 4-t néztem.

Ezek közül esetleg?

2019. szept. 8. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor már inkább adidas-t ajánlanék, a nike sajnos szerintem hamarabb szét jön. Hiába kerül annyiba amennyibe a márka, még is csak egy olcsó anyagból készült bandagleshi gyártmány.

Viszont azt tudom, hogy bármelyiket választod, mindegyik sokkal jobb lesz mint a Vty.

Én fashiondays-ről vagy eciporől szoktam rendelni. Ezt a két oldalt érdemes átböngészni, sokszor van akció is, amikből már én is sok jót kifogtam. Pl egy 40ezres cipőre az 50% elég jó.

2019. szept. 8. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Adidas,Nike mindkettő jó választás lehet.Nyilván függ használattól és modelltől is a strapabírósága de mindkettőben márkában vannak nagyon jó cipők.Ha gondolod szívesen segítek a kiválasztottakkal kapcsolatban.
2019. szept. 8. 20:45
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Kedves elsö at en vty cipöm 5 evig birta es meg hoban is hordtam... ellenben a vansemmel ami csak 2 honapig
2019. szept. 9. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!