Hogy hogy csak egyik cipő csúszkál a lábamon?
Figyelt kérdés
Jártatok már így? 37-es a lábam és a cipő is. Az üzletben próbánál jó is volt, legalább is úgy éreztem de utcán már ahogy lépek csúszkál csak a jobb lábamon a cipő. Hogy lehet ez? Természetesen gyönyörűen fel is törte a lábamat.2019. szept. 6. 15:38
1/7 anonim válasza:
Mármint mit nem értesz? Ugyan úgy, ahogy a füleid, a szemeid, a melleid sem egyformák, a két lábad mérete közt is lehet különbség... gondolom az egyik lábad picivel nagyobb, mint a mádik, az egyiket töru a másikat nem.
2/7 anonim válasza:
Egyik lábad nagyobb, mint a másik. Nálam is így van. Míg a jobb lábamat nyomja, töri a cipő, addig a balon lötyög.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 Köszi, valahogy gondoltam, hogy ez lesz a titok nyitja, csak furcsa volt, mert sosem jártam még így, egy cipővel sem.
2019. szept. 6. 17:04
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki nagyon erőszakosan próbálta fel azt a cipőt, idővel szerintem kiegyenlítődik.
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek erősebb az egyik lába,így nem tudsz teljesen tökéletes cipőt venni mindkettőre.
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy éppen a két csuka sem volt egyforma, de a lábaim nekem sem egyformák, ez van. A szélesebb lábfejemmel ellenőrzöm, hogy érdemes-e tovább próbálni az adott csukát :) A boltban meg érdemes több időt eltölteni a cipőben, már pár perc alatt is kijöhetnek azok a problémák, amik pár pillanat alatt nem tűnnek fel.
7/7 anonim válasza:
Ha fűzős, próbálj jarta szorítani, néha kijjeb oldják az egyiket próbához, az meg nem fogja rendesen a lábfejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!