Évnyitóra mennyire gáz így menni? Lányiknak nagyon gáz a nadrág?
Szóval nem szeretek szoknyát húzni, nem is álnak jól rajtam.
Gondoltam nadeágot veszek. De csak a régi fekete gatyám van meg aminek kiszélesedik a vádlijánál. Nagyon fiús szerintem. De majd rakok be képet.
A blúz is elég régi. Nem kaptunk sehol sem fehér blúzt. Ezért maradt a régi hosszúujju, viszont ez eléggé bő, és elégg dagi vagyok benne. Erről is rakok be képet...
A cipőm meg szintén elgé gáz...
Szóval szerintetetek így nagyon lenéznék a ruhát?
Köszi a választ.
Hát ez az összeállítás elég kalácsúl néz ki,a nadrág szerintem férfi nadrág azok szoktak kiterítve úgy kinézni mint egy téglalap.
A másik pedig hogy egy ünnepséget illik megtisztelni egy oda illő ruházattal, tehát lányoknak szoknya és nem nadrág hogy meglegyen a forma ruha.
Nekem is jól áll a skótszoknya és kényelmesebb is mint egy nadrág, de férfi nadrágot viseljen ne szoknyát ünnepségen és a lányok pedig szoknyát.
Most érdekes hogy nem pampog a sok majom deress codeos mint a munkahelyi öltözékeknél hogy mi illik és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!