Évnyitóra mennyire gáz így menni? Lányiknak nagyon gáz a nadrág?
Szóval nem szeretek szoknyát húzni, nem is álnak jól rajtam.
Gondoltam nadeágot veszek. De csak a régi fekete gatyám van meg aminek kiszélesedik a vádlijánál. Nagyon fiús szerintem. De majd rakok be képet.
A blúz is elég régi. Nem kaptunk sehol sem fehér blúzt. Ezért maradt a régi hosszúujju, viszont ez eléggé bő, és elégg dagi vagyok benne. Erről is rakok be képet...
A cipőm meg szintén elgé gáz...
Szóval szerintetetek így nagyon lenéznék a ruhát?
Köszi a választ.
Jó köszi.
Ugy néz ki a leírásom mint egy plázacica irása.Nem vagyok az, csak új suliba megyek és annyira parázok hogy mi van ha rossz lessz az első benyomásom, leszólják a ruhát és nem lesznek barátaim.
Jó ez,nincs vele semmi gond.Évnyitóra pont jó lesz.
Én 2 nappal ezelőtt sikeresen elszakítottam a szebb nadrágomat vasalás után,ezért 3/4-es fekete farmerbe fogok menni és félcipőben(a szebbik cipőm szintén szarrá ment,pont most...) és ingben.
Szóval nem kell aggódnod :) Ismerkedj és élvezd az első napot!
Egyetértek az előzőkkel, idén a bővebb szárú nadrág divat, és szerintem is tűrd be, dobd fel valamivel, hogy lazább legyen
A cipőd milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!