17-18 éves lányok! Ti ősszel miben jártok iskolába?
Figyelt kérdés
Leírnátok a kedvenc sulis szetteteket? :D2019. szept. 1. 13:26
1/8 anonim válasza:
Sportcipő/platform cipő + farmer + általában hosszú ujjú póló, néha rövid. Ezek mellé időjárástól függően szoktam bőrdzsekit/farmerdzsekit/inget/pulóvert húzni. Meg aztán a sapka is elég jól mutat, ha úgy adódik. Kiegészítőnek meg a szokásos, nyaklánc, fülbevaló, karkötő/óra.
2/8 anonim válasza:
Bőr.
Végre előkerülnek a bőr cuccok!!!
3/8 anonim válasza:
Nincsenek nekem ilyen nagy szettjeim, általában mindig egy farmer, egy sportcipo, es egy random polo.
Amit szeretek, amikor meg nincs olyan rohadt hideg, azok a vekony, kis szep kardigankak, ha meg huvosebb van, akkor imadom a bordzsekit, es le se veszem 😁
4/8 anonim válasza:
Ősszel nagyon szeretem a barna színt.Iskolába pl szeretem a laza szetteket,egy farmeregy fehér póló,a barna ballonkabátom meg egy jó sneaker.
5/8 anonim válasza:
Converse vagy fekete bakancs + rövid ujjú póló + farmer vagy flannel ing + farmer vagy színes nadrág + műbőrdzseki vagy szövetkabát.
18/L
6/8 anonim válasza:
Farmer, sportcipő és póló. Általában farmer dzsekit vagy kardigánt veszek fölé.
Néha szoknyát vagy ruhát is hordok harisnyával.
7/8 anonim válasza:
Ennyi idősen random farmerekben meg sportcipőben jártam. Illetve felsőkben amiket anyám vett 15-16 éves koromban.
8/8 Barackoshányás válasza:
Amiben általában: ami legfölül van a szekrényben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!