Leszeretném váltani a stilusom. Mit gondoltok?
gondolkodtam leváltom a stilusom de még nemtudom milyenre?azon gondolkoztam leszek mondjuk egyedi (igaz amennyire ez egyedinek mondhato).nemkövetem a divatot.csak félek 15 vagyok hogy nem e öreges, v fura.igaz elönye legalább nemvagyok tucat és nem az a szokásos unalmas csöfarmer tini lány.csak attol félek a fiuk nemnéznek meg ha majd igy öltözöm. a másik változat beleolvadok a környezetbe XD és ruhaügyileg követem a divatot. melyiket válasszam. föleg fiukat kérdezem de lányok véleményét is várom.szerintetek nem szebb ha vki a divatott követi. nem konkrétan cicababa hanem mint pld csögatya nike cipö mondjuk köves fölsövel és nagy táskával?vagy már elegetek van a sok tucatbol v csinos?a másik ruha változat:
pld:csizmanadrág fazonu farmer pld : [link]
vagy: [link]
fülbevalo ilyesmi [link] (nekem sokkal szebb van otthon csak nemtudom föltenni :(
vagy ilyen stilusu logos nem rozsaszinben :
vmi fekete cipövel .
elöre is nagyon köszi a válaszokat
a második nadrág és az első fülbevaló nem tetszik, de többit elfogadnám, de amúgy tisztában vagy vele, hogy odakint 35 fok van???
amúgy ne érdekeljen a divat, ne legyél tucatember, azok unalmasak, és miért jobb ha egy lány vensz cipőben, etnisz sapkában meg csőgatyában meg bő pulcsiban jár? igénytelenség...
azért ne tévesszük össze a divatot a popkultúrával:) nem a nike cipő és a köves felső a divat, ebben egyezzünk meg. tudom, itt felettem senki nem követi, csak azért nem árt tisztázni:)
amúgy nem rosszak a ruhák, 15 évesen még aaaaaaannnyira ráérsz megtalálni a saját stílusod...:) én is így voltam vele, szóval tudom miről beszélek.
viszont nagyon szivesen segítek az öltözködésben, ha gondolod írj privit. ruhatervező/stylistnak készülök, szóval ugyannyira értek az alkatokhoz, mint az anyagokhoz.:) persze csak ha érdekel.
csak így tovább, majd megtalálod mi tetszik és mi áll jól neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!