ZARA online vásárlás vélemény?
Figyelt kérdés
Megéri? Megbízható? Igazából egy cipőt szeretnék onnan rendelni, de mivel ez lenne az első vásárlásom, nem igazán tudom hogy mennyire hagyatkozzak a mérettáblázatra. Úgy általánosságban 37-38-as vagyok. Ti rendeltetek már cipőt onnan, mi volt a tapasztalat vele?2019. aug. 27. 00:01
1/2 anonim válasza:
Ha nen bízol a méretben, mérd le a talphosszod annak fel kell lenni tüntetve melyik méret mekkora talphosszt takar.
2/2 anonim válasza:
Szeretem az Inditex márkákat, de azt kell mondjam, hogy méretügyileg nem nagyon lehet rájuk támaszkodni.
Szerintem a cipőknél valamivel könnyebb a helyzet, mint a ruhákkal, ahol hiába támaszkodhat a mérettáblázatra, valamiből XS-es kell, másból pedig M-mes, és ezt gyakran csak az anyag rugalmassága vagy merevsége, illetve szabása határozza meg.
Sajnos ezt máshogy nem nagyon lehet. Fel kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!