Ősszel még lehet így öltözni? Kardigánhoz, pulóverhez lehet rövidnadrágot felvenni?
2019. aug. 26. 11:19
1/7 Nikii2019 válasza:
Ha nem fogsz fázni benne akkor rendben van
Ez igazából vagyis szerintem időjárás és emberfüggő..
Ha nagyon fázós vagy és pl nincs több 15 foknál akkor nyilván nem veszed fel
2/7 anonim válasza:
Ha fáznál vegyél alá harisnyát és nem lesz gond.
Amúgy nagyon jó összeállítás és a gatya is tetszik, végre nem egyenruha méretű.
3/7 anonim válasza:
Hát én nem tudom,hogy te mennyire vagy fázós,neked kell tudni.
4/7 anonim válasza:
Jövőhéten is 30 fok körül fog alakulni a hőmérséklet. Ugye akkor már szeptember lesz. Mégsem fog alakulni semmit az összeállítás. Ugyanúgy a nyári szetteket kell viselni. Nem a naptárhoz, hanem az időjáráshoz öltözünk.
5/7 anonim válasza:
Persze, én általában novemberig így járok.
6/7 anonim válasza:
Valaki homályosítson már fel, hogy mi abban a logika, hogy alul nem fázunk, felül meg igen?
Főleg, hogy az ember lába kényesebb is a hidegre, mint a keze.
7/7 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem kényesebb a hidegre a lábam, mint a kezem. Télen is simán elmegyek futni rövidnadrágban, a lábam egyáltalán nem fázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!