Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek elegáns ruhát...

Hol vegyek elegáns ruhát elfogadható áron?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne néhány elegánsabb női ruhadarabra, úgy mint fekete koktélruha, kosztüm, blúz, magassarkú, szóval amiket fel lehet venni elegánsabb/hivatalos helyekre. Sajnos nincs túl sok pénzem erre, az alap utcai ruháimat maximum a H&Mben veszem...Tudnátok írni olyan üzleteket, ahol viszonylag olcsón be lehet szerezni hasonló ruhadarabokat? Esetleg ötlet, hogy mi kellhet még? Elsősorban egyetem miatt van ezekre szükségem, mert több rendezvény lesz, amikre ki kell öltözni, nekem meg összvissz pár fekete szoknyám meg egy fekete lapos talpú cipőm van.
2019. aug. 25. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl. a H&M-ben:D
2019. aug. 25. 13:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Orsay kiárusítós részén 10 ezer alatt vehetsz egyberuhát, blúzokat 2-3 ezerért. Emellett ajánlom a Cream turit is, ha van a városban, keresgélni kell, de teljesen újszerű cuccok is vannak. Ha budapestre fogsz járni, akkor a Blahánál lévőt javaslom, sok akció szokott lenni. Vettem már ezer forintért elegáns ruhát :D
2019. aug. 25. 13:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Alapból Bpre járok vásárolni. :) A blahás Creamben is voltam már, akkor ezek szerint szimplán nem vettem észre a szebb cuccokat. Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
2019. aug. 25. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Reserved, Van Graaf
2019. aug. 25. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Zara,Sugarbird.
2019. aug. 25. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Orsay ruhákat nagyob szeretem. Ezen kívül csini darabokat rendeltem a Bonprixről. Szeretem. A H&M nekem mem jön be, kb 2 mosásig szépek a ruhák. Nem egy nagy minőség.
2019. aug. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!