Állásinterjúra gipszelt lábbal mit húzzak fel?
Figyelt kérdés
Eltörtem a lábam múlt héten, de holnap megyek állásinterjúra. Irodai állás, és nagyon szimpatikusnak tűnik úgyhogy mindenképp szeretnék elmenni. Mit érdemes felhúzni, mi nézhet ki jobban: szoknya vagy ruha harisnyával esetleg zoknival vagy kosztüm?2019. aug. 21. 07:56
1/13 anonim válasza:
Meddig vagy begipszelve? Szerintem a kosztüm lenne a legjobb, de harisnya nem kell ilyen nagy melegekben.
2/13 anonim válasza:
Ha be vagy gipszelve akkor hívd fel őket és mondd el, hogy be vagy gipszelve és majd ennek megfelelően mész interjúzni. Egy ilyen esettel SOHA senkinek nincs baja.
3/13 A kérdező kommentje:
Térdig vagyok gipszben. Csak nem akarom a csupasz gipszes lábam mutogatni, takarnám. Szóval azért kérdeztem hogy melyik lenne a jobb 🙂
2019. aug. 21. 08:36
4/13 anonim válasza:
Enyhén gáz ha próbálsz úgy csinálni mintha nem lenne a lábadon gipsz, szerintem ez a munkáltatóban sem jó benyomást kelt hiszen amúgy egy szerencsétlen, de természetes helyzet.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom takarni, hogy eltört a lábam. Csak kényelmetlenül érezném magam ha csupasz lenne a lábam...
2019. aug. 21. 09:11
6/13 anonim válasza:
Bokáig érő szoknya, ami takarja.
Vagy bő nagdrág.
7/13 A kérdező kommentje:
Hosszú szoknyára és terdharisnyára gondoltam... Az takar de nem is olyan meleg. Vélemény?
2019. aug. 21. 10:46
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem szebb és hivatalosabb mint egy zokni
2019. aug. 21. 12:19
10/13 A kérdező kommentje:
Blúz szoknya és combfix lett a nyerő, ha majd egyszer valaki ebbe a dilemmába esik 🙂
2019. aug. 21. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!