Mennyire tetszik ez a viselet?
Figyelt kérdés
A hétköznapokon én ilyesmiben szoktam járni, a divatos bokavillantás nélkül.
Az volna a kérdés, hogy hogy tetszik, ha egy férfi ilyet hord?
24/F
2019. aug. 16. 15:45
1/11 anonim válasza:
Az a halvány rózsaszín (ha jól látom a színét) nadrág szerintem egy pivit furcsa.
2/11 A kérdező kommentje:
Helyettesítsük azt tetszőleges más színnel, úgy sincs ilyen halvány rózsaszín nadrágom.
2019. aug. 16. 15:55
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Még az a halványrózsaszín nadrág is tetszik, csak nem illik a többihez. :D De egyébként tetszik az ilyen stílus.
4/11 anonim válasza:
Ez számomra elegáns viselet, és távol áll a sportostól, ami jobban hétköznapibb.
Az elegáns öltözet a legtöbb embernek tetszik.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi.
Persze ehhez kell egyy kor/kisugárzás és valószínűleg az idősebb nőknek fog tetszeni(25+),de ha ez nálad nem gond, akkor viseld bátran!
6/11 anonim válasza:
Jól néz ki ez a stílus, ebben szerintem mindenki egyetért. Viszont nekem speciel nem az esetem :)
7/11 anonim válasza:
Ha ez a stílusod és tudod is viselni,akkor szuper.
8/11 anonim válasza:
Azért a zakó kissé olyan kinőtt méretűnek tűnik.
9/11 anonim válasza:
Más színű nadrággal szerintem tök jó, de előzőhöz csatlakozom: ha fél számmal nagyobb cuccok lennének a csávón, sokkal jobban mutatna. Így olyan, mintha egy nagyobb levegővételnél szétrepedne a hátán a zakó, ez a része nem szexi.
10/11 anonim válasza:
Nekem semmitmondó, bájgúnáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!