Mit tegyek, hogy a fehér ruhaim fehérek maradjanak sok mosás után is?
Figyelt kérdés
Nehány mosás utan mar szurkek, akármilyen mosószert használok. Mar egy ideje Ariel mosó kapszulaval mosok, de ez sem segít. Fehér bugyit pl ezért nem is veszek, mert azok bírják legkevésbé. Mit lehet hozza keverni vagy mire lehet lecserélni a kapszulat, ami VALÓBAN hatásos? Előre is köszönöm!2019. aug. 15. 22:11
1/6 anonim válasza:
Érdekes, én Ariel, apánál Persil mosóporral mosok és mindegyik fehér ruha sokszori mosás után is valódi fehér marad.
2/6 anonim válasza:
Nem mosod ossze valamivel?
Esetleg domestosba beaztathatod hogy kifeheredjen.
3/6 anonim válasza:
Bármilyen mosóport veszel, szürkül. Aki szerint nem,az még nem látott vakító fehér ruhát:). Én aVanish Gold-ot használom és még az ősrégi,10 éves gány fehér ruhák is hihetetlen fehérek lettek.
4/6 anonim válasza:
Nincs esetleg valami lerakódás a mosógépedben? Mosógéptisztító folyadékkal érdemes időnként átmosni.
Amúgy én függönymosó adalékot szoktam hozzáadni. A vakító fehérséget az sem őrzi meg (nagyon kemény nálunk a víz), de a semminél jobb.
5/6 anonim válasza:
Csak domestosba ne! Az sárgít!
Én a fehér ruhákhoz való perwollt használom fehér vanish-el és bármilyen fehér öblítővel. Szoktam olyat is, hogy ha kezd sárgulni vagy szürkülni, akkor beáztatom az adott ruhát, szódabikarbónával alaposan megszórom és hagyom állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!