Hogy szedjem ki az alapozót a fehér felsombol? Pls!
A képen is picit látni hogy most körülötte is csúnya, mert raktam rá nagyon pici öblítőt és elkentem egy kék szivaccsal
😥😥
Ultra pasztával kend be, hagyd hatni 1 órán át és utána mosd ki.
Hallottam hogy lehet hajlakkot is fújni a bemocskolt területre és utána kimosni fehérítővel (domestos), de én ezt még nem próbáltam.:)
Ecetes olló.
Viccet félre, próbáld meg mosogatoszerrel jol bedörzsölni, utána 60 fokon mosogépben szintén mosogatoszerrel kimosni.
Miért kell titkolni anyud elől?
Amúgy nem.értem miért oblitot cseppentesz rá ahelyett hogy rendes mosogellel vagy folteltavolitoval csinalnad.
Öblítőt??? 😳 azt ugyan minek?🤔
Bármilyen folteltávolítót, mosószert, de mivel ez fehér, legjobb lenne ha fehérítős domestost cseppentenél rá és utána kimosnád.
Nem értem anyukád miért nem tudhatja meg, ő biztos ki tudnà szedni, mert azok után, hogy öblítőt raktál a foltra, szerintem neked nem fog sikerülni kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!