Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen fazonú...

Szerintetek milyen fazonú menyasszonyi ruha állna jól nekem?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek majd szalagavatos ruhát próbálni de előtte kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. 170 cm vagyok átlagos testalkatú. A mellem elég kicsi így félek hogy a pántnelkuli ruha lecsuszna. Ezen kívül a vállam elég szeles így nem tudom mi állna jól. Tudom jól hogy azért van a szalon hogy ott próbáljak, de azt kérték hogy valami elképzeléssel menjek oda.
2019. aug. 14. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A váll nélküli sztem épphogy jobban áll kismellű lányokon, nem fog lecsúszni, el kell találni a méretet. Nekem a csipkések tetszenek, derekánál(ha ott vékonyabb vagy) legyen egy szűkítés. Szív alakú dekoltázs is tetszik. A stílusodat nem ismerem, nekem ezek jönnek be. Nálam, ami még fontos szempont lenne az az, hogy hófehér legyen, ne pedig tört fehér.
2019. aug. 14. 23:43
 2/4 anonim válasza:
0%
Szia! Írtam privben, hogy Valami gótot válasszá, az a legjobb darab, fekete virágokkal díszítvee.
2019. aug. 15. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elképzelés csupán annyit takar náluk,hogy csipkéset vagy gyöngyöset szeretnél..Egyébként tévedés,hogy nem jó a pánt nélküli kis mellueknek.Nekem annó 75A-val pártnélküli volt.Megfelelő méret,rád igazítva és nem fog egy centit sem mozdulni a ruha.Arra figyelj majd,hogy a cipődhöz szépen hajtsák fel,illetve,hogy ne legyen túl nagy az abroncs,mert az tánc közben zavar.
2019. aug. 15. 11:15
 4/4 anonim válasza:

A váll nélküli széles vállra nem jó.

[link]

2019. nov. 28. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!