Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tanga nagyon rosszul áll?

Tanga nagyon rosszul áll?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, 18 alatti, de nincs nagyon izmos fenekem, mert sokat fogytam és eléggé „buborék fenekem" van. Nagyon szeretem a tangakat, szinte csak azt hordok, akinek küldtem tangas képet annak tetszett.

De vajon nagyon szarul állhat nem izmos feneken?

2019. aug. 13. 17:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

70%-os!

Köszönöm a kimerítő felvilágosítást, és a személyeskedést, de el kell hogy keserítselek mert szerencsére nem magamon tapasztaltam hanem pár a tefajtádhoz tartozó egyeden!

2019. aug. 15. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
Megmutatod?
2019. aug. 15. 21:07
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Huszonkevés százalékos, kétlem, hogy hozzám hasonlókon tapasztalhattad volna. Normális ember nem enged közel a tangájához olyan, aki úgy nyilvanul meg, mint egy te és a többi tefajta egyed.
2019. aug. 16. 02:37
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Elárulom nagy szinész vagyok, van pár arcom így pár nőt bevadítottam sok típusból ne aggódj és valószínűsíthetem, hogy tőled különbek voltak.

És hát többek között amit előzőleg leírtam az is segített az előítélgezésben.

2019. aug. 16. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem teszel képet, megmondanánk hogy fiú vagy e vagy lány.
2019. aug. 30. 07:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Elárulom nagy szinész vagyok, van pár arcom így pár nőt bevadítottam sok típusból ne aggódj és valószínűsíthetem, hogy tőled különbek voltak."

Elhiszem. Ja, nem.

2019. aug. 30. 13:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Lany vagyok😂
2019. aug. 30. 23:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm hasonló lehet hozzád fenékben és gondom alkatilag is. Szóval pici fenék, nem összeérő combok.. és komolyan jó ránézni tangában például mikor átölelve látom a popsiját ami nagyon izgis és szép. Tehát rajtad is szép az tuti.
2019. szept. 2. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!