Tanga nagyon rosszul áll?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 18 alatti, de nincs nagyon izmos fenekem, mert sokat fogytam és eléggé „buborék fenekem" van. Nagyon szeretem a tangakat, szinte csak azt hordok, akinek küldtem tangas képet annak tetszett.
De vajon nagyon szarul állhat nem izmos feneken?
2019. aug. 13. 17:15
1/18 anonim válasza:
Ezt látatlanban megmondani igen nehéz. De ha plöttyedt a feneked, valószínűleg nem áll jól.
3/18 anonim válasza:
18 alatti vagy és tangás képet küldesz embereknek? Gratulálok.
4/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolso... Te sose küldtél semmilyen képet fiúknak?(ha lány vagy) :D én sem akárkinek küldök, de ettől függetlenül nem értem a problemad :D
2019. aug. 14. 11:20
5/18 anonim válasza:
Mindenkin taszító a sheggválasztó, nem tudom miért erőltetik..
F/41
6/18 anonim válasza:
Ő sosem küldött, mert 30 éve még nem volt net :P
8/18 anonim válasza:
7!
Persze hogy nem, az izléstekenek előtt nem az.
De ha belegondolsz hogy valami ruhadarab egész nap a sheggedben pállik....
Guszti és csini lehet.
10/18 anonim válasza:
#8, megfelelő tisztálkodás melletr, nem pállik semmi, és nem válik a tanga egészségtelen viseletté. Az már más tészta, hogy neked nem alap ez a szintű a higiénia, de ne magadból indulj ki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!