Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy hozhatnám divatba a...

Hogy hozhatnám divatba a mezítláb járást?

Figyelt kérdés
Ez egy kényelmes, egészséges, pénztárca- és környezetbarát viselet nyárra. Hogyan népszerűsíthetném?
2019. aug. 7. 13:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból mondom, hogy a fenti félelmek erősen túlzók.

Sokat járok mezítláb és bár valóban vannak erősen szennyezett helyek, ott sem a belehalás fenyeget, csak gusztustalan. Ezért egyetértek azzal, hogy meg kellene szüntetni a kutyák járda közepére "szaratását" stb. Nem értek egyet azzal, hogy addig csak szkafanderben lehet kimenni az utcára, különben biztosan a sürgősségin végzed.

Én külvárosban lakom és itt nyugodtan lehet, bár persze megbámulnak érte. A leginkább reális veszély az akáctüske és társai, az üvegszilánk az én személyes tapasztalatom szerint csak ez után következik. A forró aszfaltot kikerülöd, vagy átfutsz rajta, télen meg nem jársz mezítláb. (Legalábbis tartósan, hosszú ideig nem.)

Persze bárki lehet szabadon hülye, "az ellen nem véd". Viszont ha sokat jár valaki ésszel mezítláb, akkor nem csak egészségesebb lesz a lába, de sokkal ellenállóbb is lesz a talpa a hétköznapi behatásokkal szemben, miközben az érzékenysége nem csökken drámaian. Meg se kottyan neki olyan, ami kívülről nézve "őrültség" kategória. Nálam az ápolás valóban többlet, több keményedést kell eltávolítanom és valószínűleg többet költök láb- és körömgomba elleni védekezésre is, mint az átlag. Vehetjük ezt a mezítlábas "hobbim" költségének.

Az én válaszom tehát ennyi: csináld és kész. Majd aki akar követ, aki nem az követ dob rád.

Ennyit tudok elmondani a témában, remélem hasznos. ;)

2019. aug. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!