Telt lányok! Ti vennétek fel térd fölé érő szoknyát?
Figyelt kérdés
Holnapra kiöltözöm, és szeretnék szoknyát felvenni térdzoknival, de nem vagyok biztos magamban. :( a tükörben tetszik a látvány, de a valóságban biztos nem nézek ki olyan jól, a magam 48-as szoknyaméretével. Nem sokat mutat a combomból, de eleget ahhoz, hogy hezitáljak. Általában egy cicanadrágot szoktam felvenni rövidnadrággal, csak most szeretnék szoknyát felvenni. Ti mit csinálnátok a helyemben? Felvegyem a szoknyát zoknival, vagy maradjak a dupla nadrágnál?
Köszönöm előre is a segítséget.:)
2019. aug. 4. 22:14
1/18 anonim válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye, csakis az a fontos, hogy saját magadnak tetsszél!
És ezt pasiként mondom.. :)
2/18 anonim válasza:
A térd zokni miért kel 35 fokban? :)
4/18 A kérdező kommentje:
Azért hogy takarjon valamit a lábamból ;w;
2019. aug. 4. 23:52
5/18 anonim válasza:
Ne értsd félre, nem gonoszkodasbol, de akkor miért nem valamilyen más ruhadarabot választasz, hogy ne kelljen téli zoknit hordanod nyáron?
6/18 anonim válasza:
Nyugodtan húzzd fel! De térd zokni helyett én inkább fekete vagy bőrszínű harisnyát javaslok. Az is takar és jobb mint egy térd zokni. Ha szoknya mellett döntesz akkor érezd is jól magad benne, ne aggódj egésznap hogy ki mit gondol mert az nagyon rontja a megjelenést ha nem érzed jól magad benne!
7/18 anonim válasza:
Persze, én is általában abban vagyok, de én hanyagolnám a térdzoknit. Max. vékony nejlonharisnyát vegyél hozzá.
8/18 A kérdező kommentje:
A harisnya mondjuk nem rossz ötlet:)
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kezecske <3
2019. aug. 5. 00:19
9/18 anonim válasza:
nem a kérdéshez kapcsolódik, de ugy erzem te szereted a kpopot vagy az animet *^* (az írásmódod miatt, de ha nem akkor sajnálom, remelem nem sértettekkel meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!