Túl rövid ruha mennyire megengedett?
A barátnőm adott nekem egy ruhát ami nagyon-nagyon tetszik nekem.
Csakhogy baromira rövid,a combom közepéig ér.
Ha nagyon lehajolok a bugyim is kilátszik...
Próbáltam úgy.hogy szoknyával vagy rövidnadrággal veszem fel de úgy nevetségesen néz ki.
A barátnőm arra biztat,hogy vegyem fel és hordjam az utcán mert jól áll.
Mennyire megbotránkoztató egy ilyen nagyon rövid ruha??
Igen, egy képet én is elfogadnék, úgy könnyebb tanácsot adni 😅
Nem feltétlenül néz ki gázul, főleg ha nincs nagyon kivágva. Alapvetően ha követed azt az elvet, hogy vagy kivágott, vagy rövid a ruha nem leszel közönséges... Bár ez ruhától is függ. De ha tetszik és te jól érzed magad benne vedd fel nyugodtan ;)
A combközép az hol rövid?!?
Tanulj meg viselkedni, nem kell lehajolni, normálisan le kell guggolni egyik térddel magasabban, nem pedig bepucsítani. Vagy hordj hosszúnadrágot a 40 fokban...
egyszer az én barátnőm is vett egy hasonló rucit nekem, szinten minden kilátszódott a lábaim között. az elején szégyelltem, de annyi embernek kilóg valamije az utcán, hogy végül már nem érdekelt:)
26/F
Nekem is van egy ruhám, ami túl rövid. De amúgy nagyon elegáns, ezért szerintem még elmegy, nem kihívó egyáltalán.
Csak hajolgatni nem szabad :D
Ha nem cicababás a ruhád, hanem szép csinos, szerintem rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!