Mit jelent, hogy "sejtelmesen öltözködni"?
Ma megkaptam a barátomtól, hogy lehetnék szexibb, és hordhatnék miniszoknyát, meg kirakhatnám a melleim.
Elég rosszul esett. Nincs nagy mellem (75B) úgyhogy nincsenek olyan felsőim amik a mellemet hangsúlyoznák. Főleg annak nem látom értelmét, hogy push up-pal felnyomjam a mellem.
Egyébként csinosan öltözködök. Gyakran hordok magassarkút, szinte naponta olyan szoknyát, ami a térdem felett ér. Csinos felsőket stb. A munkahelyen is gyakran megdicsérnek,hogy csinos vagyok. Azt mondta a barátom lehet "sejtelmesen öltözködni", mert az tetszene neki. Utána meg lehülyézett, hogy nem tudom mit takar és megsértődött.
Szerintetek?
(Egyébként 162 cm vagyok és 54 kg ha ez valamit számít)
Szerintem megérett a párcsere... Azaz egy új pasi keresese.
És nekem sincs ötletem mi a sejtelmes oltozkodes, főleg ha szoknyat, topokat, magassarkú cipőket amúgy is hordasz.
Rendben, látom nem csak én nem értem ezt.
Tényleg igyekszem csinos lenni, vannak rövid nyári ruháim is, pánttal, pánt nélkül. Viszont olyan mini szoknyám nincs, hogy kint legyen a fenekem. Azt sem tartom szexinek, hogy kint legyen a mellem, ami egyébként nem nagy. Én így nem érezném jól magam. Ez nagyon nem rám vall.
Köszi nektek :)
ram mindig aztmondjak h tomeg vagyok de szerintem nagyon jol oltozkodom
97-es feher airmax
guessbe vagy ralph laurenbe veszek nadragot de olyat ami eppenhogy a fenekem aljaig er
melltartokat csak calvin kleinbe veszek
polokat meg ilyeneket hilfiger champion guess emporio armani
oltozkodj hasonlo helyekbol es hidd el imadni fogja a pasid
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!