Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent, hogy "sejtelmesen...

Mit jelent, hogy "sejtelmesen öltözködni"?

Figyelt kérdés

Ma megkaptam a barátomtól, hogy lehetnék szexibb, és hordhatnék miniszoknyát, meg kirakhatnám a melleim.

Elég rosszul esett. Nincs nagy mellem (75B) úgyhogy nincsenek olyan felsőim amik a mellemet hangsúlyoznák. Főleg annak nem látom értelmét, hogy push up-pal felnyomjam a mellem.

Egyébként csinosan öltözködök. Gyakran hordok magassarkút, szinte naponta olyan szoknyát, ami a térdem felett ér. Csinos felsőket stb. A munkahelyen is gyakran megdicsérnek,hogy csinos vagyok. Azt mondta a barátom lehet "sejtelmesen öltözködni", mert az tetszene neki. Utána meg lehülyézett, hogy nem tudom mit takar és megsértődött.

Szerintetek?

(Egyébként 162 cm vagyok és 54 kg ha ez valamit számít)

2019. aug. 1. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem megérett a párcsere... Azaz egy új pasi keresese.

És nekem sincs ötletem mi a sejtelmes oltozkodes, főleg ha szoknyat, topokat, magassarkú cipőket amúgy is hordasz.

2019. aug. 2. 02:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát most öltözködsz sejtelmesen,mivel látszik a ruháidban, hogy csinos vagy, de nem mutatsz meg mindent. Amit a barátod kért, az pont a sejtelmes ellenkezője.
2019. aug. 2. 06:24
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben, látom nem csak én nem értem ezt.

Tényleg igyekszem csinos lenni, vannak rövid nyári ruháim is, pánttal, pánt nélkül. Viszont olyan mini szoknyám nincs, hogy kint legyen a fenekem. Azt sem tartom szexinek, hogy kint legyen a mellem, ami egyébként nem nagy. Én így nem érezném jól magam. Ez nagyon nem rám vall.

Köszi nektek :)

2019. aug. 2. 06:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

ram mindig aztmondjak h tomeg vagyok de szerintem nagyon jol oltozkodom

97-es feher airmax

guessbe vagy ralph laurenbe veszek nadragot de olyat ami eppenhogy a fenekem aljaig er

melltartokat csak calvin kleinbe veszek

polokat meg ilyeneket hilfiger champion guess emporio armani

oltozkodj hasonlo helyekbol es hidd el imadni fogja a pasid

17L

2019. aug. 2. 10:37
 5/7 Metionin ***** válasza:
79%
Dobd ki a pasit a francba. Nehogy már megszabja hogy hogyan öltözködj.
2019. aug. 2. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Hát én is röhögnék rajtad, ha nem tudnád nö létedre, mi az a sejtelmes öltözködés. De el se árulom, hagy maradjon a sok selejt csaj selejt. Pfejj!
2019. aug. 2. 17:43
 7/7 A kérdező kommentje:
#5: Tényleg rosszul esett. Főleg, hogyha találkozunk, mindig szexi fehérneműben vagyok, csinosan öltözök, odafigyelek magamra minden téren. Én ennél nem tudok többet tenni. Ha nem felelek meg neki nem tudok mit csinálni.
2019. aug. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!