Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Este baráti partira megyünk,...

Este baráti partira megyünk, de a feleségem már most veszekszik velem, nem akarja engedni, hogy rövidnadrágban menjek. Hogy győzzem meg, hogy a rövidnadrág ilyenkor a tuti?

Figyelt kérdés
Azt mondja, nem elegáns, de ez nem igaz, mert van olyan rövidnadrágom, amely övbujtatós és finom anyagból készült. Egy inggel abszolút elegáns. Ő azt akarja, hogy hosszúnadrágban menjek. Pedig szerintem a többi férfi is rövidben lesz, legalábbis a többség.

2019. júl. 28. 11:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

10.

Csak a férfiakat baztatják az éttermekben a rövid gatya miatt , persze a nőknek a sheggéig érhet a szoknya...

Ez öltözködési diszkrimináció amit én nem szoktam annyiban hagyni!

2019. júl. 28. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Kedves 11-es, elárulnám, hogy kulturált nő nem p.csagatyában megy egy elegáns étterembe. Nem kell általánosítani és szokás szerint megint a nőket szidni.
2019. júl. 28. 19:55
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom meddig tart, de legtöbb helyen már 20 fok sincs és esik.
2019. júl. 28. 21:16
 14/18 anonim válasza:
Na milyen volt?
2019. júl. 29. 09:20
 15/18 A kérdező kommentje:

Végül nem kint voltunk a kertben, hanem bent, a gyülekezeti ház termében. De én rövidnadrágban mentem. A férfiak fele abban volt, maga a lelkész is. Ilyen nadrágban voltam:

[link]

2019. júl. 29. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Na ugye, mondtam, hogy hideg van, KERTI partot kizárólag olyankor tartanak benn.
2019. júl. 29. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Tök jó ez a nadrág :)
2019. júl. 29. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

12-es.

Én nem egyszer voltam 4-5 csillagos szállodákban és ott ugye sok “kulturált” nő van nem mindegyik pitcsa gatyában volt igaz de ha az nem is akkor olyan rövid szoknyába voltak ami addig ér mint egy pitcsa gatya.

Persze minden moslék főpincér engem spéciz ki magának, de ezzel emberükre találnak..

Amúgy meg hát miért is “megint” a nőket csesztetjük? Talán mert adnak rá okot. Jóval többet mint a férfiak.

Kérdező!

A képet nézve már megértettem miért balhézott a feleséged.

Igaza volt!

Ennél a halász gatyánál már csak a hosszú jobb mert nem akarom elhinni hogy az a 20 centi miatt hűvösebb lesz a hőérzeted.

Ez inkább nevetséges és haszontalan mintsem RÖVID nadrág.

2019. júl. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!