Este baráti partira megyünk, de a feleségem már most veszekszik velem, nem akarja engedni, hogy rövidnadrágban menjek. Hogy győzzem meg, hogy a rövidnadrág ilyenkor a tuti?
10.
Csak a férfiakat baztatják az éttermekben a rövid gatya miatt , persze a nőknek a sheggéig érhet a szoknya...
Ez öltözködési diszkrimináció amit én nem szoktam annyiban hagyni!
Végül nem kint voltunk a kertben, hanem bent, a gyülekezeti ház termében. De én rövidnadrágban mentem. A férfiak fele abban volt, maga a lelkész is. Ilyen nadrágban voltam:
12-es.
Én nem egyszer voltam 4-5 csillagos szállodákban és ott ugye sok “kulturált” nő van nem mindegyik pitcsa gatyában volt igaz de ha az nem is akkor olyan rövid szoknyába voltak ami addig ér mint egy pitcsa gatya.
Persze minden moslék főpincér engem spéciz ki magának, de ezzel emberükre találnak..
Amúgy meg hát miért is “megint” a nőket csesztetjük? Talán mert adnak rá okot. Jóval többet mint a férfiak.
Kérdező!
A képet nézve már megértettem miért balhézott a feleséged.
Igaza volt!
Ennél a halász gatyánál már csak a hosszú jobb mert nem akarom elhinni hogy az a 20 centi miatt hűvösebb lesz a hőérzeted.
Ez inkább nevetséges és haszontalan mintsem RÖVID nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!