A fehér pólóim hónaljánál a sárgás foltot az izzadság, vagy az golyós stiftek okozzák? Hogy tűntethetném el ezeket, hogy akadályozzam meg?
Figyelt kérdés
Sportolok és az edzésekre kötelezően fehér pólót kell viselnem, amikbe az edzés során azért eléggé beleizzadok. Ezeket a golyós stifteket szoktam használni, bár izzadás ellen nem segítenek, de legalább nem leszek olyan büdi. Viszont most mosásnál észrevettem, hogy sárgulnak a hónalj résznél, régen is jártam már így fehér pólóval, de az beáldozható volt, a mostaniakat meg akarom menteni. Egyrészt az érdekelne, hogy mi a ludas, másrészt pedig a fehérítés. Hipó, ecet, valami spéci fehérítő? Segítsetek pólót menteni, köszi!2019. júl. 26. 13:41
11/11 anonim válasza:
Dr.Beckmann,Fleckenspray.Deo & schweiss
A sparba,ha már van ilyen izzadtságfoltos pólód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!