A fehér pólóim hónaljánál a sárgás foltot az izzadság, vagy az golyós stiftek okozzák? Hogy tűntethetném el ezeket, hogy akadályozzam meg?
Figyelt kérdés
Sportolok és az edzésekre kötelezően fehér pólót kell viselnem, amikbe az edzés során azért eléggé beleizzadok. Ezeket a golyós stifteket szoktam használni, bár izzadás ellen nem segítenek, de legalább nem leszek olyan büdi. Viszont most mosásnál észrevettem, hogy sárgulnak a hónalj résznél, régen is jártam már így fehér pólóval, de az beáldozható volt, a mostaniakat meg akarom menteni. Egyrészt az érdekelne, hogy mi a ludas, másrészt pedig a fehérítés. Hipó, ecet, valami spéci fehérítő? Segítsetek pólót menteni, köszi!2019. júl. 26. 13:41
1/11 anonim válasza:
Ezeket a foltokat sajnos nem lehet eltüntetni. :(
A dezodor + izzadság az okozója.
2/11 anonim válasza:
Próbálj fújósat hordani edzésre, úgy talán tovább tart a póló
3/11 anonim válasza:
Pont tegnap tuntettem el enis ezeket a foltokat.
Először is vanish gellel bekentem a területet, majd megsuroltam koromkefevel
Hagytam hatni egy fel óráig. Majd egy lavorba öntöttem meleg vizet+domestost es bele tettem oket azni par óráig, majd kimostam:)
Nekem nagyon szepen kihozta a foltot.
4/11 anonim válasza:
De el lehet tüntetni.A sparba vettem,most meg nem mondom a mevét,de ha érdekelj írj privátba.Tökéletesen kiszedte.
6/11 anonim válasza:
A nivea golyós dezodorral nincs problémám. Akciósan nem drága..
7/11 anonim válasza:
Amúgy olyan nem létezik hogy golyós stiftes dezodor. Vagy golyós egy dezodor vagy stiftes.
8/11 anonim válasza:
Van a niveának golyós stiftje ami állítólag nem hagy foltot,férfiaknak.
9/11 anonim válasza:
Izzadstág okozza, szódabikarbónához tegyél egy pici vizet, a masszát dörzsöld bele és hagyd hatni, aztán mosd ki
10/11 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor Nivea Men,az nem hagy nyomot,teljesen semleges illatuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!