Nők, lányok! Milyen stílusban és milyen szetteket viselnétek ha kuxus anyagi körülmények között élnétek? Tavaszi, nyári, őszi, téli Kort is írhattok.
Most nem hordhatok farmert, mert a munkahelyem nem engedi.
Ha luxusban élnék, nem dolgoznék, akkor kizárólag azt hordanék :)
Ruhákra valószínűleg nem költenék sokkal többet, mint most, viszont kiegészítőkből biztos vennék jobbakat/többet/drágábbakat (cipő, táska, kabát, napszemüveg). Szerintem jobban megéri ezekre költeni, feldob bármilyen basic összeállítást, jobban variálhatü, mint a ruhák és nem hízom/fogyom ki őket.
Nem tudom, pontosan miket vennék, vagy hogyan öltözködnék, a stílusom nem hiszem, hogy nagyon változna, mindenesetre nagy álmom egy Patek óra.
Ha luxusban élnék, inkább élményekre költenék, utazgatnék.
Viszont ha ezen túl is maradna pénzem, valószínűleg hasonlóan öltözködnék, mint most, csak a márkásabb darabokat is megengedhetném magamnak. Pl most is szeretem a blúzokat, ez nem változna.
Nagyon szeretnék egy Furla táskát és egy Tissot órát, valamint szívesen beszereznék egy Channel táskát is, mert az befektetésként is funkcionál
Én a mostaninál extravagánsabban öltözködnék.
Akár rendesen minden nap victorian/romantic/vampire goth cuccokba járnék.
Egyedileg, méretre csináltatott fűzőkkel.
Meg akkor végre eltudnám készítettni azt a napszemüveget amit már tök rég óta keresek (egy optikában azt mondták hogy tudnának nekem ilyet készíteni csak sajnos eléggé sokba fájna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!