Hogy kérjem meg hogy vegyen?
Figyelt kérdés
igaz hogy vannak ilyen kis melltartószerű topjaim
de már kéne egy rendes kosaras kipárnázott
hogy kérjem meg anyut mert már próbáltam de nem akarja hogy ilyet hordjak
2010. júl. 11. 16:10
11/17 A kérdező kommentje:
én se vastag szivacsosat akarok
2010. júl. 13. 20:55
12/17 anonim válasza:
hát szerintem biztos hogy csak divatból akarod hordani.
anyukád talán azért nem akarja hogy ilyet hordj, mert nincs mire.
erre nemgondoltál?
13/17 anonim válasza:
TLgirl- vagyok ismét . Amúgy mondta , hogy elég nagyok a mellei. Nem? Akkor minek vele bunkózni? He? Én tökre megértem amúgy, mert rossz az mikor futsz ,a melled meg ott lebeg. Egyrészt fáj, másrészt megnyúlik. Gondoltam, hogy nem vastagot akarsz. Vegyél magadnak valamikor mikor egyedül el tudsz menni vagy vetess egy barátnőddel. Utána anyukád már nem tud szólni ha már megvan a melltartó. Remélem kellő képen barátságos voltam , és sokat segítettem. ;) :D :) Pux
14/17 anonim válasza:
kipárnázottat neeee... nekem is nagy melleim vannak a korosztályomhoz képest, van kipárnázott melltartóm, de nemhordom, úgy nézek ki mint ha szilikon lenne, és ez nem teccik nekem... :S simát vegyél!
15/17 anonim válasza:
Nézd!Nem okoskodni akarok de ez szerintem nem kortól függ hanem testalkattól.Ha korán kezded az sem jó, felesleges, ha viszont nagy melleid vannak kényelmetlen lehet melltartó nélkül.Beszélj anyukáddal ha tényleg szükséges vagy zsebpénzből vedd meg! Ha tényleg szükséged van rá meg fogja érteni és lehet hogy a következőt ő veszi neked.:)
16/17 anonim válasza:
hanyas a melltartó méreted? ha esetleg nem tudod: [link]
17/17 A kérdező kommentje:
megmértem és F kosaras kell
az utolsónak:köszönöm szépen nagyon hasznos volt a válaszod megy a pont
2010. júl. 14. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!