90-60-90-es méretet pedofil találta ki?
170cm magas vagyok, akkor voltak 90-60-90-es arányaim centrire pontosan, amikor 50kg voltam.
Szóval, valóban vékony lányt jelent, de a 90-es mellbőséget (nálam ez 70E volt) azért nem mondanám kislányméretnek.
A kicsik még elég egybealkatúak, csak később szélesedik a csípőjük, lesz mellük, tehát a 90-60-90 nagyon is felnőtt női méretek, csak karcsú nőt jelentenek.
És melyik kislánynak volt 90-es mellbősége? Vagy legalább 90-es derékbősége? Gondolkozz már...
Felnőtt nő létemre nekem is 60 cm derekam van, 90-es csípővel. a mellem kisebb, de azt hagyjuk. :D
Egyébként hogy kitérjünk a pedofilokra, pont az a lényeg, hogy a kislányos test jön be nekik, semmi csípő meg mell. Ha pedofil találta volna ki, inkább 60-60-60 lenne, vagy ilyesmi.
De ez egy nagyon primitív kérdés volt.
Nem olyan lehetetlen ez.
Mondjuk én vékony vagyok és így is 68 a derékbőségem (mellbőség 95, csípő 88 körül), el nem tudnám képzelni, hogy 8 centit fogyjak derékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!