Csajook segítség! Milyen melltartó lenne jo rám? Úgy érzem nem a jó méretet hordom.
Eddig 70-75B méretet hordtam, a mell alatti körméret pont jó de a kosara nagy. Próbáltam már egy 75A méretet is de nem volt jó rám
, a kosár és a körméret pont jó volt de nagyon bent kezdődött a kosara így nem mutatott jól rajtam. Így tényleg nem tudom hogy milyen melltartót hordjak. A sportmelltartókat pedig nem szeretem. Légyszi segítsetek! Megköszönném!
Az is fontos, hogy próbáld meg megnézni a triumphba bár ott elég nagyok a méretek, van intimissimiben is elég jó a méretezés.
Mérd meg a melled alatti rész körvonalát, és aszerint válaszd ki, hogy hanyas legyen a szám. A mellednél a körméret különbsége szerint kell kosarat választani, de az eltérő lehet, akár attól is, hogy push-up melltartó.
Különben olyan érzésem van, hogy aminél nagyobb a körméret (az az a szám) ahhoz a kosár is egy kicsit nagyobb valahogy, nekem is volt már úgy, hogy egyszer a körméret volt kicsi, egyszer meg a kosár nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!