Nine modellügynökségről vélemény? Vannak munkák? Megbízható? Lehetek sikeres modell a későbbiekben?
Nem ez az első kérdés az ügynökségről itt mostanában.
Én úgy tudom, hogy a Nine inkább statisztákkal, reklámfilm szereplőkkel és színészekkel foglalkozik. Persze vannak olyan reklámfilmek és kampányok, ahová “modellesebb karakterű” lányokat keresnek.
Igen, abszolút megbízható, kizárólag jó véleménnyel vagyok róluk, de ha ez a vonal annyira nem érdekel, akkor inkább menj az Iconhoz, VM-hez, Attractive-hez, vagy a Visage-hoz.
Akkor ez nem is modellügynökség? Divatbemutató, fotózások, divatshow ezekről nem is foglalkozik?
És azokból amiket írtál, azokból van munka rendszeresen?
De, lehet náluk modellkedni.
"Casting ügynökségünk folyamatosan várja statiszták, modellek, színészek és bármilyen karakterek jelentkezését. Reklamokba, filmekbe es TV-s musorokba is kozvetitunk szereploket
Nemtől és kortól függetlenül várunk mindenkit regisztrációink és casting-jaink alkalmával, aki szeretne statisztálni vagy szerepeket kapni reklámokban, filmekben, TV-s műsorokban! Nem számít a magasságod, hajszíned, súlyod, bármilyen karakter vagy, vár szeretettel a Nine casting ügynöség Budapesten! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!