Lehetek modell ilyen adatokkal?
Sokan mondják, hogy a 90-60-90-es méret a megfelelő, de nézegettem modellek adatlapjait, és van akinek a csípője 96 cm. :/
89 a mellem, 64 a derekam(most kezdtem el edzen pár hete, és fogyózni), és 96-7 a csípőm.
Egyrészt igaza van az elsőnek, abban, hogy modellként vállalnod kell a tested/arcod.
Másrészt nem a konkrét számok fontosak, inkàbb az arányok. A 90-60-90 a tökéletes homokóra alkat, de modellkedés szempontjàból szerintem nem annyira mérvadó mint a magasságod és a testsúlyod.
A fotelharcos prolik nem tudnanak leszallni a branerszopkodasrol minden modelles kerdes alatt? Ertjuk, hogy nektek nagyon hianyzik, de mar unalmas.
Amugy kerdezo, olvass utana a szakmanak. Igen, mar sok kulfoldi high fashion ugynokseg elkezdett nyitott lenni a “curvy” modellekre, de szerintem eletmodvaltassal siman fenntudnad tartani a 90-60-90-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!