Ilyen adatokkal lehetek modell?
166 cm vagyok, de én hamar nyúlottam. A családunkban a nagypapám volt 195 cm kb. És azt mondja mindenki hogy rá fogok hasonlítani és, hogy mindenképp növök még. De apukám is magas.
45 kg vagyok ez genetika. Nagypapámtól örököltem azt mondta apukám. De amúgy akár mennyit eszek, nem hízok.(nem dicsekedésből)
Mennyibe kerül egy modell tanfolyam? Van olyan cég,ahol nem kellene fizetni érte? Tudom,picit kell még nőnöm de ha elérem azt a magasságot mindenkép elszeretnék menni egy céghez. Azért szeretnék modell lenni,mert semmiben nem vagyok tehetséges(komolyan semmiben!!!) és gondoltam hogy talán ebben a szakmában megtalálom a helyem. Az arcom különleges,hosszúkás. Barna vállig érő hajam van,és szemem. Az orrom picit görbe,nem tudom,hogy ez akadály lehet-e. És még valami..gerincferdülés lehet akadály? Igazából két hónapja derült ki,hogy valami sociolus(tuti nem igy irjak) gerincferdulesem van de annyira nem sulyos szerintem mert sokan eszre sem veszik hogy picit puposabb vagyok. De kertunk idopontot es gyogytornav talan helyrehozhato.
Szerintetek lehetek modell igy?
Akkorára szerintem nem növök:D lol
Matekból pedig iszonyat gyenge vagyok 3-as átlag. :/
alacsony vagy, kb 172-3 centitol kezdodik a minimum
meg persze mell, csipo, derek meret is nagyon szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!