Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Tényleg lehet fejleszteni a...

Tényleg lehet fejleszteni a férfiaknak az állkapocs vonalán?

Figyelt kérdés

Ugye minden férfi modellnek szép az ún. jaw-line-ja. Ez feltűnően szép és formás arcot biztosít. Na már most, ez tényleg puszta genetika és nem sokat lehet rajta alakítani vagy valóban igaz az, hogy nagyon sokat segít ha nem eszek sok sós kaját, sok vizet iszom és mindig rágózom?

Több youtube videóba ezeket a tanácsokat hallottam, amik segítenek. Viszont ezek annyit azért nem képesek csiszolni, alapból olyan arc csontozat szükséges?

2018. szept. 29. 11:04
 1/2 anonim válasza:
31%
ha van jawline-od akk az egy genetikai adottság de ha nincs akkor is el lehet érni ugyanolyan jawline-t mint amilyen azoknak van akik örökölték, ha nem eszel sok sósat és egészséges a táplálkozásod akkor lehet szép jawline-od, de ha nem tudod magad megfosztani nagyon sok egészségtelenebb kajától akkor neked a training nagyon jó megoldás (de minimálisan mindenképp odakell azért az étkezésre is figyelni), nagyon sok különböző neten rendelhető dolog van amivel tudod trainingelni a jawline-od és a youtubeon nagyon sok olyan videó is van amihez nem kell semmit se venned es úgy is szép jawline-od lehet, de a rágózás önmagában nagyon kevés. Én is egyébként a napokban függtem rá erre a jawline dologra de ha jobban körül nézel láthatod ,hogy nagyon sok modellnek nincs jawline-ja, úgyhogy nem egy életbevágó kellék, de nem árt viszont ha van természetesen.Én csak egy minimális jawline-on dolgozok ami annyit takar ,hogy a táplálkozásomra jobban odafigyelek. Pár nap telt el amióta engem is érdekel ez a jawline dolog és már most ment le az arcomból egy kevés zsír(de nekem ez nem lesz olyan nagy kihívás mert vékony vagyok).
2018. szept. 29. 14:57
 2/2 anonim válasza:
2019. aug. 8. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!