Szerintetek is gyonyoru ez a modell?
Figyelt kérdés
Annyira szereznek ilyen szep lenni,ugye ti is?
Es smink nelkul is nagyon szep
2018. aug. 19. 16:57
31/43 anonim válasza:
Kérdező miért nem E/1-es személyben írsz ki magadról kérdést? Ez után a kép után pláne nem hiszi el senki, hogy ez a lány egy modell, egyrészt az orra miatt, másrészt a kép minősége miatt
32/43 anonim válasza:
De az már nyilvánvaló viszont, hogy iPhone X-ed van. :/
33/43 anonim válasza:
Elrontották az orrplasztikáját és az arca olyan egérszerű vagy nem is tudom...gyíkszerű.
Az Emily Ratajkowski, na az már igen. Gyönyörű és a teste is nőies. De ez... semmilyen.
34/43 anonim válasza:
Szerintem szep lany. Nagyon sok szep, atlagos arcu lany van. Az oveben en nem latok semmi csunyat.
(off, en meg pont az utolso altal emlitett Emratát tartom rondanak. Eljott az apokalipszis. :D)
35/43 anonim válasza:
kérj apától karácsonyra egy orr korrekciót.
37/43 anonim válasza:
Elmondanád nekünk a "modell" nevét?
38/43 anonim válasza:
Ez nem modell :D Valami random csaj, lehet az exe.
Kérdező, nem tudom még mindig mit pedálozol vele, mindenki elmondta, hogy nem szeretne ilyen szép lenni mint a csajod. lépj túl
39/43 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik, de különleges arca van, biztos jó modell.
40/43 anonim válasza:
szerintem modelnek jo, de attol meg nem szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!