Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek is gyonyoru ez a...

Szerintetek is gyonyoru ez a modell?

Figyelt kérdés

Annyira szereznek ilyen szep lenni,ugye ti is?

[link]

[link]

[link]

Es smink nelkul is nagyon szep

[link]

2018. aug. 19. 16:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
16%

Tényleg irigyek vagytok. Nekem se totál az ideálom a csaj, de nagyon szép lány kétségtelenül. Lehet itt mondani, hogy rossz alapanyag, smink nélkül rossz, sminkkel rossz, ijesztő meg ilyen baromságok. Mindent kitalál az ember csak hogy lehúzza a másikat. Tipikus magyar hozzáállás. Bárki bármit mond ez a lány szép és szerintem 10ből 9 csávó igent mondana neki. Baromság amit írtok előttem, semmi valóságalapja nincsen, csak hajt az utálat, irigység, meg ilyen szép tulajdonságok.

De hogy ne csak mellette szóljak nekem van egy ilyen ismerősöm, aki hasonlít rá és Ő is nagyon szép, randiztunk is, de belül annyira nem az esetem, hogy nem lett semmi. A külső megfog, a belső megtart. Nem elég, hogyha valaki jól néz ki, belül is legalább olyan szépnek és értékesnek kell lennie, különben mit sem ér. Illetve ér, de azok nem tartós dolgok lesznek.

17/F

2018. aug. 20. 13:17
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
tess, senki sem irigy rá ne aggódj :D irigyelni jó tulajdonságokat szoktak általában ami ennek a csajnak nincs, so?
2018. aug. 20. 13:26
 23/43 anonim ***** válasza:
62%
Utolso előtti,mi nem vagyunk irigyek,de te lattal nar jo not? Mert ha ez az akkor eleg nagy problema van a latasoddal,a szep no Megan Foxnal Es Margot Robbináp kezdődik nem ennél a torz fejű ijesztő bamba képű lanynal!
2018. aug. 20. 13:45
 24/43 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez nem is modell, csak a kérdező, aki itt akar pozitív visszajelzéseket kapni.
2018. aug. 20. 16:29
 25/43 anonim ***** válasza:
86%
utolso: szerintme is :D de most kicsit besűlt szegényke
2018. aug. 20. 16:38
 26/43 anonim ***** válasza:
74%
Utolso ahahah, azt hitte majd mindenki azt irja,hogy milyen gyonyoru stb Ja kicsit tenyleg beegett
2018. aug. 20. 18:58
 27/43 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem rémisztően néz ki az első képen. Egyébként szép lenne, csak ne vágna ilyen idétlen bamba fejeket.
2018. aug. 21. 10:58
 28/43 anonim ***** válasza:
74%
Ha modell lenne, a sminkje is normálisan lenne megcsinálva, nem lenne ilyen felemás a szemöldöke mondjuk.
2018. aug. 21. 12:39
 29/43 A kérdező kommentje:
[link] Nem ertem,hogy ti,hogy nem látjátok szepnek..
2018. aug. 21. 16:06
 30/43 anonim ***** válasza:
81%
Jezus,Mi az az orr
2018. aug. 21. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!