Art Modelshez megyek holnap castingra,170cm 47kg vagyok nagyon göndör barna hajam és barna szemem van, mik az esélyek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 9. 01:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon odavaló lehetsz!
2/9 anonim válasza:
Ha lány vagy és nagyon szép babaarcod van akkor működhet:)
3/9 anonim válasza:
Ezek alapján nem lehet megmondani. Az összkép számít, és a mozgásod. De attól is függ, mi a célod.
Nem mindenhez kell babaarc, mert pl. kifutómodellek pont hogy jellegtelen arcúak kell hogy legyenek (sokszor direkt úgy sminkelik őket) hogy ne vonják el a figyelmet a ruháról. Ehhez viszont jó mozgás kell, ne legyél béna és esetlen.
De ha pl. magazinban is szeretnél lenni, akkor szép VAGY nagyon karakteres arc kell.
Ha ennél is többre vágysz, ahhoz már kisugárzás és egyéniség is kell pluszban.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen,lany vagyok😊
Hat sajnos kifutomodellnek kicsi vagyok így marad a többi😃
Koszi szepen a válaszokat!😊
2018. márc. 10. 00:17
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam elmenni,lebetegedtem😓😓 így marad a jövő hét péntek (csak péntekenként lehet menni)
2018. márc. 11. 01:21
7/9 anonim válasza:
Privátban küldesz képet? Szívesen véleményt mondok :)
8/9 A kérdező kommentje:
Na voltam bent,csinaltak néhány Polaroid kepet, a fashionhoz alacsony vagyok , így a reklám modell kategóriába kerultem be,ha van állás akkor SMS-n ertesitenek,csak ugye lutri h lesz e munka....
2018. márc. 26. 23:06
9/9 anonim válasza:
Ha nem irtál alá semmit akkor még mindig meghetsz máshova:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!