Fiuk/lanyok, szerintetek szep ez a lany (Sommer Ray)? Es jo az alakja?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szeeep es az alakja is goals, mielott irnatok, teljesen termeszetes, nagyon sokat edzett hogy ilyen alakja legyen.
Legyszi irjatok nemet es kort! Pontozzatok arcra es testre 10/?
2018. febr. 27. 21:16
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem néz ki jól, melle nincs, a seggem sem jó csak a képeken mindig bepucsít és ez megtévesztő lehet, szerintem, ha sima fekete ruhában élőben 9 lány mellé allitanad legalább 8 biztos jobban nézne ki, mert ez a csaj egy fullos instagirl, az arcáról meg ne is beszéljünk, nem lenne szerintem csúnya, de lesüt róla hogy full kamu és kilós smink van rajta. Test:6 Arc:6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!