Fiuk/lanyok, szerintetek szep ez a lany (Sommer Ray)? Es jo az alakja?
Szerintem nagyon szeeep es az alakja is goals, mielott irnatok, teljesen termeszetes, nagyon sokat edzett hogy ilyen alakja legyen.
Legyszi irjatok nemet es kort! Pontozzatok arcra es testre 10/?
Arcra 10/8-9, nem rossz. Alak 10/8, a combjai tul izmosak szerintem.
16L
Arc: 10/7, alak: 10/8-7
Nekem kicsit fura az arca, lehet a szemöldöke miatt, és a szeme is érdekes. Az alakján elismeren a sok munkát,de nekem se tetszenek a túl izmos vastag combok, és nekem ez a popsi is a "túl nagy" kategória.
36/N
Oszintén szolva nekem valahogy mégse jon be fullosan az az alak. Nem mondom jó segge van, de valami mégse.
Arc 8, alak 8.
26F
Arc 7, test 7
Alapból nagy a feneke, nem megdolgozott érte, inkább csak rádolgozott, hogy ne lötyögős legyen. Ez tisztán látszik abból, hogy pèldául a keze egyáltalán nem izmos, tehát csak fenèkre és combra edz. Aránytalan ezáltal az egész.
Arca:6-7 Alakja:7 szerintem túl izmos és vastag a combja
16/L
Szerintem bitang jo teste van...nagyon ritka aki ilyen aranyokkal rendelkezik...
A szamomra tokeletes alkat kb igy nez ki,csak egy icipicit hosszabbak a combok,es szelesebbek a vallak...
Test : 9 ,Arc : 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!