Mik a feltetelei h valaki modell lehessen?
:D
Persze,csak azon múlik, hogy milyen magas vagy. Más nem számít..
Jesszus.
Az egyik legfontosabb dolog, a fotogéség, és az együttmüködés kézség. A szinészkedés, és megtudod-e elösöre azt csinálni, amit a fotos kér.
Èvekig nézetem a német Top modell müsort, ott a semmiböl emeltek ki lányokat és csináltak topmodelleket belölük.
A fotogénséget gyrosan eldöntik már az elején, a lányoknak meg kell állnia a kamera elött, és 2-3 képet csinálnak róluk. (nekem két lányom van, az egyikröl bármelyik pillanatban lehet szuper képet készíteni, a másikról 10 képböl lesz 1 jó).
De talán a legfontosabb a tested ismerete, a tested mozgatása, és a szinészkedés. Àltalában az a lányok jutnak elörébb akiknek elég 1 max 2x elmondani, hogy hogyan álljanak, hogyan forgassák a fejüket, hogyan álljon a szemöldökük...
Mindenképpen ha modell szakma felé akarsz nézni, akkor megállás nélkül tükör elött tanulmányozni a testetdet. Vegyél magad elé magazinokból képeket, és próbáld öket utánozni, az ö mozdulataikat felvenni. èrdemes a germanys next topmodell részeit nézegetni, és tanulni belöle...
Az arc szépsége manapság már nagyon relatív, de a vékonyság még mindig követelmény, és a legfontosabb a kisugárzás...
Sok mindentől függ...
Sok fajta modellkedés van s nem mindegyik magassághoz kötött szivecském...
Olvass a rendes/hivatalos weblapokon vagy fotósok által hírdetett feltételeket.
Stb
A professzionális modellkedés kritériumai:
divatfővárosokba minimum 177 max 182 cm lehetsz a melled max 85 a derekad max 63 a csípőd max 89 cm lehet. Karakteres arc kell, strapabíró, kellemes személyiség és kommunikációs készség. És nem utolsó sorban egy erős ügynökség.
Nem modellkedem, de nemrég még én is gondolkodtam ezen és érdekelt ez az egész, így sokat keresgéltem utána.
Összeszedtem mik a legfontosabbak.
- Magasság, méretek
- Szépség, karakteres arc
- El kell tudnod adni magad például egy fotózáson
- Fontos a talpraesettség. A modellek egy idő után sokat utaznak, fel kell találniuk magukat egy idegen országban, városban. Fontos az önállóság is.
- Akaraterő. Nem ehetsz azt, amit akarsz, nem ülhetsz be a melibe a barátaiddal. Arról nem is beszélek, hogy nem cigizhetsz, káros szenvedélyekkel nem élhetsz. Edzened kell, tartanod kell a diétádat, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy az alakod és a kinézeted tökéletes legyen.
- Önbizalom. Nem kell, hogy nagyképű legyél, de egy félénk, csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos lánynak nem a modellkedés lesz a legjobb szakma. Kommunikálni kell, mosolyogni kell, el kell adnod magad, jó benyomást kell keltened az emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!