Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mik a feltetelei h valaki...

Mik a feltetelei h valaki modell lehessen?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondjak nekem h de jo magas vagyok lehetnek modell. Sztem ez nem ennyibol all, vagy de?

2018. jan. 25. 10:24
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

:D

Persze,csak azon múlik, hogy milyen magas vagy. Más nem számít..

Jesszus.

2018. jan. 25. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
53%

Az egyik legfontosabb dolog, a fotogéség, és az együttmüködés kézség. A szinészkedés, és megtudod-e elösöre azt csinálni, amit a fotos kér.

Èvekig nézetem a német Top modell müsort, ott a semmiböl emeltek ki lányokat és csináltak topmodelleket belölük.

A fotogénséget gyrosan eldöntik már az elején, a lányoknak meg kell állnia a kamera elött, és 2-3 képet csinálnak róluk. (nekem két lányom van, az egyikröl bármelyik pillanatban lehet szuper képet készíteni, a másikról 10 képböl lesz 1 jó).

De talán a legfontosabb a tested ismerete, a tested mozgatása, és a szinészkedés. Àltalában az a lányok jutnak elörébb akiknek elég 1 max 2x elmondani, hogy hogyan álljanak, hogyan forgassák a fejüket, hogyan álljon a szemöldökük...

Mindenképpen ha modell szakma felé akarsz nézni, akkor megállás nélkül tükör elött tanulmányozni a testetdet. Vegyél magad elé magazinokból képeket, és próbáld öket utánozni, az ö mozdulataikat felvenni. èrdemes a germanys next topmodell részeit nézegetni, és tanulni belöle...

Az arc szépsége manapság már nagyon relatív, de a vékonyság még mindig követelmény, és a legfontosabb a kisugárzás...

2018. jan. 25. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ...

Sok fajta modellkedés van s nem mindegyik magassághoz kötött szivecském...

Olvass a rendes/hivatalos weblapokon vagy fotósok által hírdetett feltételeket.

Stb

2018. jan. 25. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A professzionális modellkedés kritériumai:

divatfővárosokba minimum 177 max 182 cm lehetsz a melled max 85 a derekad max 63 a csípőd max 89 cm lehet. Karakteres arc kell, strapabíró, kellemes személyiség és kommunikációs készség. És nem utolsó sorban egy erős ügynökség.

2018. jan. 25. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Az Eiffel torony is magas, mégse modell.
2018. jan. 27. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
szép és vagy különleges arc. modell testarányok.
2018. jan. 28. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem modellkedem, de nemrég még én is gondolkodtam ezen és érdekelt ez az egész, így sokat keresgéltem utána.

Összeszedtem mik a legfontosabbak.

- Magasság, méretek

- Szépség, karakteres arc

- El kell tudnod adni magad például egy fotózáson

- Fontos a talpraesettség. A modellek egy idő után sokat utaznak, fel kell találniuk magukat egy idegen országban, városban. Fontos az önállóság is.

- Akaraterő. Nem ehetsz azt, amit akarsz, nem ülhetsz be a melibe a barátaiddal. Arról nem is beszélek, hogy nem cigizhetsz, káros szenvedélyekkel nem élhetsz. Edzened kell, tartanod kell a diétádat, mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy az alakod és a kinézeted tökéletes legyen.

- Önbizalom. Nem kell, hogy nagyképű legyél, de egy félénk, csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos lánynak nem a modellkedés lesz a legjobb szakma. Kommunikálni kell, mosolyogni kell, el kell adnod magad, jó benyomást kell keltened az emberekben.

2018. febr. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!