Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Nagyon szeretnék modellkedni,...

Nagyon szeretnék modellkedni, belevágjak?

Figyelt kérdés
Sokan mondták, hoyg szép modell alkatom van, és az arcom is szép. Szépen tudok járni magassarkúban is. Hosszúak a lábaim viszont 170 től alacsonyabb vagyok... mi a véleményetek?

2018. jan. 21. 16:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Srácok, nincs olyan, hogy fotómodell!:( Ha 170 centi alatt vagy, akkor sajnos nem fog felvenni komoly ügynökség.
2018. jan. 24. 20:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddigi komikat, jöhetnek még, légysziii
2018. jan. 25. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztalatból beszélek, modellkedtem. Sajnos tényleg nincs fotó meg kifutómodell, mindenkinek mindent kell csinálnia, fotózások, kifutó, stb... A minimum magasság 172, de kifutóra nagyjából 175-6-tól van esélyed. Amelyik ügynökség ez alatt felvesz, az nem fog tudni neked komoly karriert építeni, csak magadat csapod be, és rengeteg energiát ölsz valami olyanba, ami értelmetlen. Tényleg segíteni szeretnék, ne vedd bántásnak! (utolsó voltam)

És Polla pedig gondolom a követőtábora és az ismertsége miatt lett felvéve, de ha igaziból benne lenne ebben a szakmában, akkor nem tudna videózni, mert kb. nem lenne itthon.

2018. jan. 26. 09:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Értem kösziii
2018. jan. 26. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Csatolj kepet az arcodrol, és megmondom hogy szerintem melyik az az ügynökség ami felvenne:)
2018. febr. 3. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Valóban nincs külön fotómodell, alap követelmény 172-3 cm. A legjobb pedig 176-7 cm magasság a modelleknek, hiszen azért felső határ is van. Viszont nem kell csuggedned, ha pl 14-15 évesen vagy 170, akkor még nőhetsz is. Ha meg akarod tudni a végleges magassagod, akkor a csontmérést ajánlom. Ez eredetileg sportolóknak van, de a modell szakmában is sokat segít.

Ha bármi kérdésed van, esetleg a modellkedéssel, ügynökségekkel, esélyeiddel kapcsolatban, nyugodtan írj privit, szívesen válaszolok, vannak tapasztalataim a modellkedéssel kapcsolatban.

2018. febr. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!