Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogyan kezdjek bele a modellke...

Hogyan kezdjek bele a modellkedésbe?

Figyelt kérdés

Szeretnék modellkedni, de nemtudom hogy ez mivel jár. 3szor is hívtak modellkedni. Egyszer a Highlight model ügynökséghez, ami nagyon szimpatikus, de ez már egy éve volt, és akkor még nem igazán érdekelt. 2szer pedig a VM-hez hívtak, úgy hogy az egyik áruházban egy férfi 10 percig magyarázta hogy menjek hozzájuk modellnek, meg 3 névjegykártyát a kezembe nyomott, majd 1 hét múlva ugyan ezt csinálta, úgyhogy inkább elilyesztettek, minthogy meggyőztek volna ezzel a nyomulóssággal. Szeretnék olyan helyre menni ami nem annyira ismert, és megbízható ügynökség, ugyanis azt hallottam hogy az ismertekhez már mindenkit felvesznek.

Tudtok esetleg személyes tapasztalatot mondani? Milyen az 1. fotózás? Mit kell vinni? Ha nemjó pózban állok segítenek? Válaszotokat előre is köszi:) 14/L

2018. jan. 2. 19:41
 1/7 A kérdező kommentje:

Még annyit hogy szerintetek ilyen méretekkel lehetek modell? Magasság 180cm, 59 kg, mell: 83

Derék: 69

Csípő: 93

2018. jan. 2. 19:57
 2/7 anonim válasza:
Segítenek a pózban, azzal nem lesz gond ;)
2018. jan. 2. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Újabb modelljelölt. Nagyszerűűű..
2018. jan. 2. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:

,,elilyesztettek" Úristen...

Nem ártana inkább a sulival foglakozni

2018. jan. 2. 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Az epito jellegu kommenteket koszonom.

A kritikat meg elfogadom.

A helyesírasi hibaert meg bocs, de mindenki hibazik. Ja es hogy ne kossetek belem, 4es 5os tanulo vagyok, es a felvetelin is tulestem 6. osztalyba. Szoval arra sem kell sok idot forditanom.

2018. jan. 2. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
A VM az egyik legjobb model ügynökség Magyarországon,én a helyedbe oda mennék.
2018. jan. 2. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A Highlight gagyi, a VM az itteni válaszok alapján nem valami megbízható, próbálkozz pl Attractive, Visage, Diarynál. Nézd meg hogy ki a legszimpatikusabb és milyen modelljeik vannak. Azt olvastam, hogy az Icon az, ahova mindenkit felvesznek, úgyhogy azt ne, A többi kérdlsre szerintem inkább az ügynökségedtől várj választ, ne innen, olyat keress, aki mindenben segít.
2018. jan. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!