15 évesen hol kezdjek bele a modellkedésbe?
Úgy hallottam hogy ennyi idősen kéne nagyjából elkezdenem,mert vannak adottságaim amiket szeretnék kihasználni az életben,de nem tudom elkezdeni.
Kezdetnek először is meg kéne tanulnom a modellkedést,de nem tudom mennyire megbízhatóak a tanfolyamok,és hogy nem csak a pénz miatt csinálják-e,s tényleg érdekük hogy modellt csináljanak belőlem? Mert hallani ezt-azt ezekről a drága tanfolyamokról.
Sajnos nem pesti vagyok,pedig a legtöbb ilyen ott van,és ahhoz még fiatal vagyok hogy elköltözzek Pestre,szóval tanácstalan vagyok..aki egy picit is ért hozzá kérem szépen írjon!
Rosszul tudod. Nem kell előre megtanulnod semmit.
Csinálsz egy képet a pucér, smink nélküli arcodról,
meg egy egészalakosat bikiniben,
és ezt beküldöd a nagyobb ügynökségekhez.
Ha tetszel, visszahívnak, ha kellesz kitanítanak.
Ha nem, akkor felébredsz az álomból.
köszönöm a válaszod! értem. de normális ha 15 évesen bikiniben fotózkodom?
Visszatérve az eredeti kérdésre ha megtetszem nekik akkor tényleg modellt csinálnak belőlem? Mármint nem csak a pénzem kell nekik?
Igazi ügynökség egy fillért sem kér tőled. Innen is tudod megkülönböztetni a lehúzó, kamu ügynökségektől.
Egy normális ügynökségnek befektetés vagy. Addig nem kell fizetned semmit, amíg munkát nem adnak neked. Majd csak abból a munkából vonják le a maguk hasznát.
15 évesen bikiniben pózolni? Persze, hogy nem normális. DE a "modellszakma" sem az.
Ezt a két bejegyzést olvasd el:
köszönöm a válaszokat! 177 cm vagyok,58-59 kg és ahogy valamelyikőtök mondta,sose voltam a fiúk kedvence.
A szemöldököm amit kiemelnék,sötétbarna(majdnem fekete) és dús. A szempillám hosszú és dús,sminkel is úgy nézek ki mint anélkül,szóval nem vagyok az a csak sminkben szép ember. Lehet hogy kicsit úgytűnik hogy egoista vagyok,de mint tudjuk a modellkedéshez kell az önbizalom..
Aki cikket linkel,nagyon hasznos köszönöm! Most olvasom :)
Szerintem sem jó ha a modelltől kérnek pénzt (habár persze ára van mindennek) de tényleg,ez hosszú tűvon nekik is pénzt hoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!