Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Hogy kezdjek neki a modellkedé...

Hogy kezdjek neki a modellkedésnek?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,most végeztem az egyetemmel, eddig ez volt nekem a legfontosabb.De szeretném magam ezen a területen is kipróbálni.Szerintem a korom nem mérvadó, mert általában 17-18 évesnek néznek.

168cm vagyok,47-48 kg ,ez változó.

Nem akarok világhírű giselle bündchen lenni, egy magyarországi elismertségnek örülnék. (gondolok itt divatbemutatóknak, fehérnemű-bikini showkra, de ezekre nem tudom hogy lehet jelentkezni. Kaló Jennifer szépségkirálynő is ott volt a 170 centijével és több alacosnyabb lány is.)

2013. aug. 14. 22:28
 1/6 A kérdező kommentje:

jav.* divatbemutatókra

Szóval olyan "fellépésekre" , ahol szépségkirálynők is fellépnek :) Tudom,hogy ekkora magassággal külföld esélytelen,de Cserháti Tamarának is ível a karrierje,pedig ő 168.

2013. aug. 14. 22:30
 2/6 anonim válasza:
hát a Facebookon csomó ilyen oldal van amin azt hírdetik hogy ilyen modellválogatás olyan modellválogatás,de nem lehet bízni mindegyikben szóval vigyázz!! vagy járj nyitott szemmel egy budapesti plázában,ott is sok ilyen szórólapokat osztogatnak,kezdetnek ez is megteszi,remélem szerencsével jársz:)
2013. aug. 14. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
divatbemutatókra nincs sok esélyed,fotózásokra már inkább megfelelsz ezzel a magassággal(smink/haj hasonlók)
2013. aug. 14. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyira ível a karrierje,hogy soha nem hallottunk róla.

Amúgy meg vannak helyi szépségversenyek

2013. aug. 14. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl alacsony vagy. És nem a kilók számítanak, hanem a körméretek!!!!!!
2013. aug. 21. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:

És túl idős...13-20 éves korig foglalkoznak modellekkel.

Aki azt ígéri hogy jó vagy az átverés!

2014. márc. 26. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!