Szerintetek szép ez a lány? (Kelsey Simone)
2017. dec. 13. 19:11
3/10 anonim válasza:
Vmi fura rajta de nem tom mi xD
Utso 2 on szep
Sotetebb szemoldokkel jobb mrg olyan hajal
6/10 anonim válasza:
Szerintem egy picikével átlag alatti. A bőre nem olyan szép, szerintem a szeplők miatt száraznak tűnik. Lehet, hogy az a zavaró, hogy úgy tűnik, pl a szem alatti karikáira, meg a homlokára rakott sminket, és túlzottan kivilágít. Ez a félig kisminkelt verzió nem szép. Vagy legyen az egész arca lealapozva, vagy ne legyen egyáltalán; mert ez a felemás tényleg olyan száraz hatást kelt; elképzeltem, úgy szép lenne, hogyha vagy teljesen le lenne fedve az arca, vagy pedig egyáltalán nem. Még az egyáltalán nem-mel sem lenne rossz.
7/10 anonim válasza:
*mert akkor amúgy szép tudna lenni vagy full lealapozva vagy egyáltalán nem, de így picivel átlag alatti
10/10 anonim válasza:
Nagyon szép.
Átlag alatti??? Voltatok már az utcán nyitott szemmel... na ott sok átlag alatti van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!