Szerintetek szép ez a modell csajszi?
2017. jún. 5. 23:08
1/37 anonim válasza:
Ez egy 10/10-es csaj. Igazi természetes szépség.
2/37 anonim válasza:
Nagyon nem jön be. Ettől függetlenül nem csúnya, de ha értékelnem kéne, nálam 5/10.
29F
3/37 anonim válasza:
Fura a kisugárzása valamiért. Szépnek nem csúnya, de fura valamiért.
40F
4/37 anonim válasza:
10/10. Esku volt olyan kep ami nem allt jol de amikor az elegans ruhaban van es a ditkokat billantja es ahogy ram nez woah. Ez valamit tud. 22/f. Barcsak ismernem 😂😂😂. Mert atmennek rajta az tuti. 20 cm es virgacssal 😂
5/37 anonim válasza:
Nem mondanám csúnyának, de szerintem nem is valami szép. Az alakja jó, formás, csinos, viszont az arca egyáltalán nem szép.
21/L
7/37 anonim válasza:
Számomra az orra legfurcsább, és a jobb szeme is eléggé... Az elegáns ruhás képen tényleg jól néz ki, de csak mert jó szögből lett lekapva :)
8/37 anonim válasza:
Sztm nem szép... :/ a fején semmi nem tetszik!!!!
F
9/37 anonim válasza:
Csini csajszi, de van egy olyan gyanúm, hogy szilikonos, vagy csak én látom úgy?
Nekem 7-8/10
16/bi
10/37 anonim válasza:
Modellnek nem szép.
Nekem 2 húgom van mindegyik sokkal szebb nála pedig ők nem modellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!