Szerintetek lehetek modell?
Figyelt kérdés
179cm vagyok 14 éves
Mell:94
Derék:74(tudom sok)
Csípő:87
Aki tud az segítene nekem??
2017. nov. 25. 14:51
2/10 anonim válasza:
Ha gondolod, írj privátot. Talán tudok segíteni néhány dologban.
3/10 anonim válasza:
Nem lehetsz. A méreteidből a csípő és a magasságod a jó, a többiből picit le kéne adnod.
Egyébként főleg az arcod számít, van e benne valami különleges.
4/10 anonim válasza:
Hol laksz? Ha a közelemben, akkor el tudnál jönni próba fotózásra, meg lehetne nézni alkalmas vagy-e. Ha igen, portfóliót is tudunk készíteni akár papír alapon, akár elektronikusan. Jelezz vissza!
5/10 anonim válasza:
Millio olyan kerdes van, ahol le van irva, hogy 80-60-80, par centi elterssel. Most en is tegyek fel egy kerdest, hogy lehetek-e modell, ha 91 cm a csipom? De nem teszek, mert tudom, hogy sok. Olvass kicsit utanna, ha ennyire erdekel.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek h tudok lefogyni ??
2017. nov. 25. 18:15
7/10 anonim válasza:
Szerintem rosszul mérted a csípődet. Nagy a hasad? Acsípőt a fenék legszélesebb részénél kell mérni. Úgy mennyi?:)
8/10 A kérdező kommentje:
Miért kérdezed hogy úgy mennyi??
2017. nov. 26. 21:14
9/10 anonim válasza:
Mert ugy kell merni, azert kerdezi...
10/10 anonim válasza:
Kedves, fejben nem lennél jó modellnek. Gyerkőc vagy még, ami nem baj, sőt, szuper! Csak most még könnyen befolyásolnának téged. Várj még pár évet, aztán belecsaphatsz, ha továbbra is szeretnéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!