Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Ez tuti kamu? Járt már valaki...

Ez tuti kamu? Járt már valaki így?

Figyelt kérdés

Facebook-on írt rám egy modellügynökség(nem a hivatalos oldalukkal, egy profillal), hogy képeim alapján bukkantak rám, és hogy modelleket keresnek. Megkérdezték hány éves vagyok, milyen magas. Linkeltek ilyen kártyákat vagy miket, amin lányok vannak... Azt mondták semmit nem kell fizetnünk, állják a portfólió kölcségeit. Valamint azt is, hogy Palvin Barbi az ügynökségük egyik felfedezettje.

Azt írták, hogy a szüleimmel nézzem meg az oldalukat, majd linkeltek facebook oldalt, instagram oldalt, telefonszámot is adtak.

Az első gondolatom az volt, hogy 100% kamu.. szerintetek? Hagyjam figyelmen kívül, vagy érdemes lenne szólnom anyáéknak?

2017. nov. 7. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem Sütő Enikő egyik „jó barátnője” (LOL) írt, tuti kamu
2017. nov. 7. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Palvin Barbit az Icon modellügynökség karolta fel. Nekem is írtak valami Idol Model Managementtől ugyanígy profillal, de én vissza sem írtam nekik,biztos kamu.
2017. nov. 7. 19:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem is ők írtak, de én se írtam vissza.
2017. nov. 7. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Neked is valami Franciska írt?😂😂
2017. nov. 7. 20:21
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem Barbara... xdd
2017. nov. 7. 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Barbi icon?
2017. nov. 9. 10:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Icon Model Managment.
2017. nov. 9. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Kamu. A face tele van ilyenekkel.
2017. nov. 9. 23:53
 9/13 anonim ***** válasza:
A Barbi Icon adatlap igazi, az Icon Model Management scouterének és ügynökének a profilja. Ellenben az IDOL az kamu. Ka és tényleg az Iconnál van Palvin.
2017. nov. 12. 16:03
 10/13 A kérdező kommentje:

Akkor nem kamu?:D

Mert nekem elég kamuszagú..

2017. nov. 13. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!