Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Milyen modellügynökségek...

Milyen modellügynökségek vannak fiúk részére is?

Figyelt kérdés

Tudom ez úgy szokott menni hogy leszólítanak és lehetőséget ajánlanak. De velem ez még nemfordult elő szóval mostmár teszek érte. Ismertek cégeket? Ahol már ti vagy ismerősötök részt vett ami bevált? 23

eves fiu vagyok es szerintem megvan az alkatom..

2017. szept. 28. 20:49
 1/9 anonim válasza:
70%
És hajlandó vagy szopni is?
2017. szept. 28. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Beszólás lenne ?
2017. szept. 29. 18:21
 3/9 anonim válasza:
Az első arra utalt, hogy a modell szakmában sok a homoszexualitás, meg hát tudod....néha kell egy kis előnyhöz is jutni :D
2017. okt. 1. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy ettől függ. Az hogy elválal egy modell kicsit merészebb képeket abban nincs semmi ez vele jár es nem ezt a szlenget kellene rá használni.. Valami értelmes hozzászóló tudna írni?
2017. okt. 3. 09:55
 5/9 anonim ***** válasza:
WAM Models és Icon
2017. okt. 3. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nemsok. Van több is?
2017. okt. 12. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Kicsit merészebb képek?

Hát bizony Rick Owens Párizsban lógó farokkal küldte ki a srácokat a kifutóra:

[link]

[link]

Na, nem könnyű szakma ez... maradjunk annyiban...

2017. okt. 30. 22:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát ez röhejes :D, ez a kategória ami messze túlesik a modellezéstől ezt te is tudod. Mert a sima kulturalt divat fotozasokra gondoltam. Amit sokan elvállalnak és ami a csajoknak jön be nem pedig a lanygyiknak.
2017. okt. 31. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne vedd komolyan ezeket az ocsmányságokat! Dehogy kell ilyesmiket csinálni! Nem mondom, hogy nem léteznek ezek a dolgok, mert persze minden szakmában megvan ez az oldal is! De hidd el, enélkül is lehet valaki sikeres férfi modell! Ugyanakkor az, hogy egy bemutatón vagy kampányban mondjuk meztelenül szerepelsz nem egyenlő azzal, hogy szexuális kapcsolatba kerülsz bárkivel az eredmények eléréséért! És hadd jegyezzem meg azt is, hogy egy modell nem egyedül dönt az ilyen munkákról. Az ügynököd elvből elutasíthatja a foglalásod, ha esetleg értékesnek gondolja, pl. egy meztelen editorial, akkor megkérdez téged, hogy bevállalnád-e! De ez még mindig nem szopás :D Ez egy művészi akt fotózás!

Bár a kérdés régi, gondoltam leírom ezeket az amúgy nyilvánvaló tényeket! Remélem találtál ügynökséget, és elérted a céljaid kedves kérdező! Ne add fel és hajrá! :)

2020. máj. 24. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!