Milyen modellügynökségek vannak fiúk részére is?
Tudom ez úgy szokott menni hogy leszólítanak és lehetőséget ajánlanak. De velem ez még nemfordult elő szóval mostmár teszek érte. Ismertek cégeket? Ahol már ti vagy ismerősötök részt vett ami bevált? 23
eves fiu vagyok es szerintem megvan az alkatom..
Ne vedd komolyan ezeket az ocsmányságokat! Dehogy kell ilyesmiket csinálni! Nem mondom, hogy nem léteznek ezek a dolgok, mert persze minden szakmában megvan ez az oldal is! De hidd el, enélkül is lehet valaki sikeres férfi modell! Ugyanakkor az, hogy egy bemutatón vagy kampányban mondjuk meztelenül szerepelsz nem egyenlő azzal, hogy szexuális kapcsolatba kerülsz bárkivel az eredmények eléréséért! És hadd jegyezzem meg azt is, hogy egy modell nem egyedül dönt az ilyen munkákról. Az ügynököd elvből elutasíthatja a foglalásod, ha esetleg értékesnek gondolja, pl. egy meztelen editorial, akkor megkérdez téged, hogy bevállalnád-e! De ez még mindig nem szopás :D Ez egy művészi akt fotózás!
Bár a kérdés régi, gondoltam leírom ezeket az amúgy nyilvánvaló tényeket! Remélem találtál ügynökséget, és elérted a céljaid kedves kérdező! Ne add fel és hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!