Miért csak 170-180cm magasság közötti lányokat keresnek a modellügynökségek?
Szerintem 140-180cm között bőven lehet bárki modell.
Itt egy példa: www.instagram.com/alahnaly
A lány 16éves, 142cm magas, 42kg
Szerintem gyönyörű és eszméletlen jó teste van.
Fél millió követőt szerzett fél év alatt, úgyhogy nem csak én gondolom így.
Dagi modellek vannak, de alacsonyak meg nincsenek, micsoda hülyeség már ez?
Én sem értem. Lehetnek duci modellek, hurkapálca vékony modellek, viszont alacsonyak nem.
Nem hinném, hogy szélesebbnek látszanának, hiszen magasságtól függetlenül bárkinek lehet arányos testalkata.
De ez csak a kifutómodelleknél elvárt.
Ott nem a szépséges a lényeg, hanem hogy egy sétáló ruhafogasként mutasd be a ruhát. Egy méretre leszabják a ruhát és csupa egyforma alkatú magas lányra van szükség, hogy minél kevesebbet kelljen átalakítani a ruhát.
Viszont fotómodell bárki lehet, akár bőven 170 centi alatt.
Rengeteg kifejezetten alacsony énekesnőt, színésznőt kértek fel már fotómodellkedni. Pl. Kylie Minogue. Szerintem ő a világ egyik leggyönyörűbb nője.
Mert a modellkedés még mindig nem szépségverseny, nem a modell a lényeg, hanem az általa bemutatott termék. Ismert embereket hagyjuk, ők nem igazi modellek, hanem reklámarcuk, náluk fontos a saját hírnevük, ismertségük a termék reklámozásában.
Kifutón jobban mutat a magasabb, hisz távolabbról is jobban látszik rajta minden. Ahogy már említették, a ruhák egyen méretben készülnek, így a modelleknek is egyen méretűnek kell lennie. Egyébként is jobban mutat, ha kb. egymagas mindenki.
És dagi modellek nincsenek, nagyon vékonyak és kb. normál testalkatúak (őket hívják plus size-nak) vannak.
A dagi nagyon is enyhe kifejezés néhány plus size modellre
Rákerestem Alahna Ly-ra.
Mini Ariana Grande!!! :D
Nagyon nehezen lehet róla elhinni a képeken,hogy még 150 centinél is majdnem egy tizessel alacsonyabb.
Tényleg szép lány. Minden elismerésem neki.
És az a legpozitívabb,hogy még önbizalma is van, bátran felvállalja magát.
Már ezért sem esek kétségbe a 150 centimmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!