Miért csak 170-180cm magasság közötti lányokat keresnek a modellügynökségek?
Szerintem 140-180cm között bőven lehet bárki modell.
Itt egy példa: www.instagram.com/alahnaly
A lány 16éves, 142cm magas, 42kg
Szerintem gyönyörű és eszméletlen jó teste van.
Fél millió követőt szerzett fél év alatt, úgyhogy nem csak én gondolom így.
Dagi modellek vannak, de alacsonyak meg nincsenek, micsoda hülyeség már ez?
Ki ez a csaj jézusom. :D Mik ezek a táncok... ráadásul teljesen lerí az éneklős videókról hogy tátog a saját hangjára és nem akkor énekli, tiszta cink. :D
Amúgy meg egy alacsony lány inkább cuki kategória mint szexy. A legjobb nők magasak.
"Amúgy meg egy alacsony lány inkább cuki kategória mint szexy."
Ne haragudj, de ez hülyeség. A cukiságot és a szexiséget leginkább a viselkedés, a személyes stílus dönti el.
Előbb mondok egy magas, kislányos alkatú aranyos csajt cukinak, mint ha valaki alacsony, nőies alkatú és komoly.
Az igazi bombázók (alkatban) gyakran nem égimeszelők.
A legtöbb magas lánynak semmi melle nincs, az alacsonyak között viszont rengeteg szép dekoltázsú formás fenekű, homokóra alkatú nő van.
És a modellkedés mint szakma még mindig nem összekeverendő a szépséggel.
Ott nem számít, hogy szép-e az arcod, csak az, hogy belepasszolj abba a szűk kategóriába, ami a szabványnak megfelel.
Rengeteg modell van, akinek ritka ronda arca van és a testalkata is inkább csontváz mint szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!