Szerintetek jó a fenekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ezt a kérdést főként fiúknak címezem
Szerintetek egy 10-es skálán milyen fenekem van?
Vékonyabb alkat vagyok így nincs túl nagy fenekem
14l
2017. aug. 19. 21:19
11/19 anonim válasza:
Szerintem még fogsz nőiesedni. Sportolj mozogj,hogy formás, feszes legyél.
13/19 anonim válasza:
Elmondom neked, egyik osztálytársamnak sem volt jobb feneke, mint neked. őszintén szívesen látnám a tulajdonos arcát is :)
14/F
14/19 anonim válasza:
Anyukád hol van? Tudja, hogy a lánya 14 évesen a s***éről tölt fel képet az internetre?
Áruld már el nekem, hogy miért volt erre szükség? Dicsekedni akartál, hogy milyen jó feneked van? Elárulom neked, hogy lapos vagy.
Gratulálok, így kell lejáratni magad mindenki előtt.
16/19 anonim válasza:
Ne basztassátok már. A kérdés az volt, milyen a feneke. Semmi köze senkinek, hogy ki mit tölt fel magáról. Arca nem látszik, azt se tudod kicsoda. Ha meg zavar, akkor te ne csináld, és főleg ne szólj hozzá, a képet meg végképp ne nyissad meg, mert meg se érdemled😃😃😃 Lehet lepontozni😃😃
17/19 anonim válasza:
Lapos, mint a nagyalfold. De legalabb mar a fel gyakori latta a pic&adat bugyiban. Menjel inkabb biciklizni, vagy olvasni.
18/19 anonim válasza:
Ennyi idősen nem a fenekedet kéne mutogatni az interneten, mint valami r_banc. Lapos vagy, és ezzel nyilvánvalóan te is tisztában vagy, de a szervezeted még fejlődésben vagy, vagyis az alakod még változni fog. Az viszont több aggodalomra ad okot, hogy 14 éves lányként miért is érdekel téged a s_gged formája?
19/19 anonim válasza:
10-esnek igaza van:D egyébként meg nagyon lapos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!