Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon dagadt...

Szerintetek is nagyon dagadt a fenekem?

Figyelt kérdés

Kerlek dontsetek el ti hogy vajon ez dagadtnak szamit e..az az igazsag hogy multkor kaptam egy beszolast koknretan ezt mondta a ferfi: " mint egy balna akkora a segge" nem mondom hogy jol esett...ezert vagyok kivancsi a ti velemenyetekre is. Tangat azert vettem fel hogy megse teljesen meztelenul fotozzem le a hatsomat,bar lehet hogy ugy jobban latszodna

Ne kimeljetek minden valaszt szivesen fogadok.Elore is koszonom

2017. aug. 15. 16:08
 1/9 A kérdező kommentje:
2017. aug. 15. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem nagy, csak löttyedt.
2017. aug. 15. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
kezdjek el edzeni ra? guggolas vagy valamilyen fenek torna..attol felek hogy csikos lesz ha idosebb leszek
2017. aug. 15. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az edzés sosem árt, senkinek:)
2017. aug. 15. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan nagy, de nehéz megállapítani, mert alulról készült a kép. Az edzéstől nem lesz kisebb, inkább fogyózz, ha túl nagynak találod.
2017. aug. 15. 16:20
 6/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2017. aug. 15. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem tök jó formás popsid van. Bejön a formája is, feszes, a popsihajlatod meg nagyon jó. Szívesen megpaskolnám :-)

A tangás képért meg külön köszönet Neked! Sokan úgy kérnek véleményt a hátsójukról, hogy egy nem is feszes nadrágban küldenek alig látható képet. A Tied szuper!

2017. aug. 15. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,szeptembertol megyek edzeni konditerembe remeljuk meg tudom formalni valahogy
2017. aug. 17. 07:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Küldesz képeket a formálódásodról? Szívesen megnézném.
2017. aug. 17. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!